Info / Holdbeskrivelser / Agility v/Sara & Sara
 
 
 
 

Agility v/Sara & Sara

Begynder/let øvet hold med Sara & Sara

Agility begynder/ let øvet:

Niveauet på holdet vil være begynder til let øvet. Træningen handler primært om at gøre agility til det sjoveste i verden, give hunden en masse succes, selvstændighed og derigennem en masse selvtillid.

Hundene vil blive introduceret til de forskellige agility redskaber, det er dog ikke et krav at hunden skal kunne alle agility redskaber.

Der vil blive løbet mindre baneforløb på ca. 10 forhindringer, bestående primært af spring og tunneller. Fokus vil være baner der er bygget op så de er enkelte og nemme for hund og fører at løbe. Banerne vil have masser flow, nemme linjer, fart og motivation.

Der vil blive lagt mest vægt på at hunden får så meget succes som muligt, god og positiv forståelse for den opgave hunden skal løse.
 
Sara Pontoppidan Rasmussen
Jeg har undervist i agility i nogle år nu, hvor det primært har været begyndere og hvalpe. Derudover underviser jeg også i flyball, hundefitness og dogparkour, da jeg har været på en del kurser indenfor disse områder. I meget af mine undervisning bruger jeg øvelser fra de forskellige hundesportsgrene da jeg synes det giver en god kombination og med til at styrke samarbejdet mellem hund og fører,styrke hunden fysisk, samt giver hunden en god forståelse for øvelserne. Jeg har løbet agility i 6 år og løber primært agility med min to hunde, Gaia som har repræsenteret det danske landshold til de nordiske meskerskaber i 2018 og Asteria min unge hund som lige er startet op til konkurrencer. Begge hunde er racen working cocker spaniel, så der er altid fart og glæde i dem.